IK BEN Jacqueline Oberndorff

25 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit. Na een periode van hard werken aan mezelf op allerlei manieren, en met een rugzak vol levenservaring, startte ik in 2010 Praktijk Senses.
Praktijk Senses biedt jou de mogelijkheid om weer in verbinding te komen met jezelf door bewustwording en transformatieprocessen.

Ik mag voorzien in de behoefte van een hulpvraag als mensen vastlopen in fysieke, mentale, emotionele en/of aardse zaken. Door middel van inzichten, handreikingen, duidingen van blokkades en het weer laten stromen van energie, komen er veranderingen op gang. Zo kom je steeds dichter bij jezelf en kun je jouw eigen unieke pad bewandelen. Dit prachtige werk mag ik onder begeleiding van mijn gidsen, de engelen en andere prachtige wezens van de Bron uitvoeren.

Jacqueline Oberndorff, Praktijk Senses sensesvoetreflex@gmail.com * 06 31190175
www.facebook.com/Praktijk-Senses-Jacqueline


IK BEN Pia Brand

Muziek en klank is universeel, verbindend en helend, mijn passie en sinds 2012 mijn levenswerk. Mijn missie, harten openen met liefdevolle, harmoniserende klanken en intuïtieve zang, mensen verbinden met hun eigen essentie en met elkaar…. om uiteindelijk het ‘hartvuur’, de levensenergie aan te wakkeren zodat je op eigen kracht jouw waarheid durft te gaan leven.

Klank ‘doet iets’ met je. En op de juiste manier toegepast, kunnen geluidstrillingen en klanken ontspanning geven, het zelfhelend vermogen aanwakkeren, helend zijn op fysiek, geestelijk en zielenniveau. Ik maak gebruik van akoestische instrumenten, zoals o.a. Tibetaanse klankschalen, gong, drum en intuïtieve klanken/zang met de stem tijdens een klanksessie en sound healing concerten.

Pia Brand, Heart Tuned Sounds piabrand.nl@gmail.com * 06 41844046
www.piabrand.nl
https://www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSounds/