Praktijk voor energetische behandelingen

SusZen, oorsprong van de naam

Susanne Senden is mijn meisjesnaam en mijn roepnaam is Suzan. SusZen vertegenwoordigt dan ook mijn eigen ik, dat waar ik voor sta en dat wat ik wil uitdragen. De S is numerologisch gezien een 1 en de Z is een 8. De sZ vertegenwoordigt voor mij de verbinding van de krachtige 1 met de balans van de 8. En dat geeft precies weer wat ik je wil meegeven en waarin ik je wil begeleiden: ontdek je eigen kracht en kom in balans.

In het logo vormt de combinatie S en Z een 8, een lemniscaat die de nooit eindigende beweging aangeeft van alles wat leeft, én die tevens de vloeiende verbinding aangeeft tussen boven en beneden (hemel en aarde) en tussen oost en west. Alles staat met elkaar in verbinding en beïnvloedt elkaar.

Waarvoor kun je terecht bij SusZen?

Waarvoor kun je terecht bij SusZen?


Voor energetische behandelingen ter verlichting en/of het wegnemen van fysieke en/of psychische klachten.


Voor behandelingen met als doel totale ontspanning van lichaam en geest met of zonder gebruikmaking van etherische oliën.


Beide behandelingen kunnen gecombineerd worden met een stuk begeleiding om de onderliggende dynamiek van de klachten zichtbaar te maken en het proces gaandeweg te keren.

Lichaam en geest vormen een onlosmakelijk geheel. Ons lichaam is de boodschapper van onze geest. Doen we zaken waar wij ons goed bij voelen, dan functioneren we prima. Als we niet ons pad volgen en tegen ons gevoel ingaan, geeft ons lichaam signalen af om ons erop te attenderen dat we beter voor onszelf moeten zorgen. Soms zijn we er zo aan gewend geraakt om die signalen te negeren, dat er heftige reacties van ons lichaam nodig zijn om ons wakker te schudden. Deze dynamiek aan het licht brengen, is onderdeel van de behandelingen.

De Regenesis Touch methode vormt de basis voor mijn energetische behandelingen.

De Aroma Touch methode met behulp van etherische oliën vormt de basis voor mijn ontspanningsbehandelingen.

Therapeutische gesprekken completeren beide methodes evenals het aanbieden van handreikingen om thuis aan de slag te gaan met ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

De gelijktijdige aanpak van zowel de fysieke klacht als het probleem dat daaronder ligt, de persoonlijke aandacht en het maatwerk, zorgen ervoor dat onderliggende dynamieken vaak ineens zichtbaar worden en er snel vooruitgang geboekt kan worden.

plan tijd voor jezelf
kom voor jezelf op en
geef jezelf
wat je ook vrijgevig
aan je familie en vrienden uitdeelt:
tijd
genegenheid en liefde