Ons volgende event vindt plaats op…

Nadere informatie volgt z.s.m.

Wakker worden naar/in je Oer­Kracht in klank, woord en licht
(15 september 2019)

“To be or not to be, that is the question” wist William Shakespeare ons al te vertellen.
Wat híj ermee bedoelde is misschien niet zo van belang. De vraag is veeleer wat deze uitspraak voor ons betekent. Mag ik er zijn? Mag ik zijn wie ik ben? Kan, mag, wil ik mezelf zijn?

Gelukkig leven wij in onze westerse wereld nu in een tijd dat er steeds meer ruimte komt voor ieders individuele zijn. We hoeven niet meer allemaal hetzelfde te zijn en aan dezelfde maatstaven te voldoen. We mogen op zoek gaan naar onze identiteit.
Voor velen van ons is dat best moeilijk omdat de kaders wegvallen waarbinnen we opereerden en waarbinnen het veilig voelde.
We mogen naar binnen keren, OnsZelf ontdekken en onze OerKracht herkennen, onze gevoelens volgen. Wat hebben ze ons te zeggen en wat kunnen we ervan leren? Wat betekent in verbinding zijn met je authentieke Zijn, je OerKracht.

Wakker worden naar/in OnsZelf
(14 en 24 maart 2019)

Het wordt tijd dat we wakker worden naar/in OnsZelf. Zolang wij onze harten gesloten houden uit angst of onmacht en ons niet kwetsbaar durven op te stellen, blijft de tolerantie en het begrip voor OnsZelf en elkaar helaas op een laag pitje staan. Het gevoel van EENHEID, Een met de Bron, is dan ver te zoeken… Welke betekenis geef jij dan aan ‘heb je naaste lief zoals jezelf’. Zit daar dan de grote pijn… dat we OnsZelf niet lief hebben? Dat de pijn heel groot is en de eigenwaarde heel klein? Of misschien ben je wel tevreden met gewoon de Gulden Middenweg…

Het wordt tijd dat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en niet ‘zoals het hoort’. ‘Eén voor Allen, Allen voor Eén’, zonder afscheiding door hekken, religie, ras, intellect, bezit, geld en macht!
Herkenning en erkenning van wie je werkelijk bent.
Jouw Oorsprong van Bewustzijn, jouw eigen waarheid.

Wij, Pia, Susanne en Jacqueline, hadden in 2018 een ‘beeld’ dat we samen op het podium stonden voor een zaal met mensen. Op 14 en 24 maart 2019 hebben wij voor het eerst onze unieke gaven gebundeld in twee bijzondere events.