Energetische huis- of werkplekreiniging/-zuivering

Recentelijk heb ik nog een dienst toegevoegd aan mijn behandelingen. Het gaat hier om energetische huis- en werkplekreinigingen die in nauwe samenwerking met Jacqueline Oberndorff tot stand zijn gekomen. Meestal voeren we deze huisreinigingen gezamenlijk uit omdat onze werkwijzen nauwgezet op elkaar aansluiten.

Waarom zou je dit laten doen?
Omdat er bijvoorbeeld veel spanning wordt gevoeld in huis, ontstaan door moeilijke, pijnlijke situaties die zich hebben voorgedaan óf bij het betrekken van een nieuwe woning. Vaak weet je niet wat er in het verleden heeft gespeeld op deze plek.

Emoties kunnen zware energie manifesteren
Je kunt dit ervaren doordat je bijvoorbeeld:

  • erg moe bent, je komt maar met moeite tot iets;
  • een rusteloos gevoel hebt dat maar niet verdwijnt;
  • je futloos voelt, niet happy;
  • vastloopt waardoor zaken regelen niet soepel verloopt.

Ook de aanwezigheid van entiteiten kan dit tot gevolg hebben
Maar wat zijn entiteiten eigenlijk?
Onder ‘entiteiten’ verstaan wij in dit werk mensen (of andere wezens) die overleden zijn en zich niet van hun huidige staat bewust zijn.
Wanneer mensen overlijden terwijl hun bewustzijn vernauwd is ‑ zoals tijdens een ongeluk, een misdrijf, drugsgebruik, dementie of tijdens hun slaap ‑ kan het zijn dat ze zich niet helemaal bewust zijn van hun overlijden. Ze blijven als het ware een beetje hangen in hun oude gewoonten, hun oude sfeer en begrijpen niet goed wat er aan de hand is. Omdat ze zich niet in een fysiek lichaam bevinden, ervaren ze de tijd heel anders en kunnen ze decennialang, ja zelfs eeuwenlang, in dezelfde staat blijven hangen zonder het door te hebben. Soms lijden ze eronder dat ze geen contact krijgen met de levenden om hen heen en voelen ze zich eenzaam. Vaak proberen ze dan van alles om toch de aandacht te trekken van de bewoners of anderen die gevoelig zijn voor hun energie.


Natuurlijk bieden wij hun de mogelijkheid hen naar het licht te brengen en te herenigen met hun geestelijke familie zodat ook hun ontwikkeling verder kan. Soms willen ze dit echter niet en ontstaat er tegenwerking. Ook dan komen wij en onze gidsen aan bod.

Uiteraard is het heel belangrijk dat dit werk met respect en de juiste bescherming, middelen en handelingen gebeurt zowel voor de opdrachtgever als voor ons.

Aangezien het om maatwerk gaat, zijn de kosten hiervoor op aanvraag.

Is je interesse gewekt en wil je nadere informatie over deze service, dan kun je contact opnemen met mij of Jacqueline Oberndorff
(zie de contactpagina/partners).