Energetisch werk en de Heilig-Hart-energie

Sinds een aantal jaren werk ik intensief samen met Pia Brand (sound healer) en Jacqueline Oberndorff (sjamanistisch healer en reader). Deze samenwerking heeft in 2019 geresulteerd in een aantal gezamenlijke events waarin wij onze energieën mochten bundelen en een krachtig energieveld neerzetten ten bate van de mensen die onze events bezochten.


Heilig Hart Energie

Onze samenwerking maakt een aantal zaken heel duidelijk.
Hoewel wij alle drie een heel eigen manier van werken hebben, sluiten onze energieën naadloos op elkaar aan en vindt er steeds een uitwisseling plaats van de diverse werkmethodes die wij hanteren als wij onze krachten bundelen.
Daarnaast wordt ons werkpalet steeds kleurrijker en bij elke samenkomst worden nieuwe tinten toegevoegd, om in de beeldspraak te blijven. We ontdekken steeds weer nieuwe wegen en nieuwe (voor de meeste mensen onzichtbare) helpers. Onze samenwerking laat zien dat het niet uitmaakt met welke lichtwerkers je samenwerkt of wie je gidsen en begeleiders zijn, zolang de intentie waar je mee werkt zuiver en oprecht is, kan alles samengaan en samenwerken.

Ik ontdekte in de loop der jaren dat mijn overkoepelende gids, begeleider en lichtwerker het Heilig Hart van Christus is. Dat is de energie waarmee ik mag werken en de mensen mag dienen. Het Christuslicht dat uit het Heilig Hart van Jezus stroomt, is een pure, krachtige, helende energie die bergen kan verzetten en wonderen verrichten, zo weet ik uit persoonlijke ervaring .