Het bewust­wordings­­­proces gaat hand in hand met de energetische behandelingen

Stukje bij beetje mag dat wat het meest urgent is, gezien, geaccepteerd en losgelaten worden waardoor er ruimte ontstaat en innerlijke bevrijding.

De basis voor het bewustwordingsproces is voelen. Door gevoelens toe te laten en ze niet weg te stoppen, komen emoties vrij. Gevoelens die niet geuit worden, gaan gisten en vormen geleidelijk aan blokkades in de energiedoorstroming van ons lichaam. Onze levenskracht wordt onderdrukt in opgekropte emoties.

Onderdrukte woede, triestheid of bezorgdheid werken als een katalysator. Ze brengen ons onherroepelijk in situaties die deze gevoelens keer op keer weer naar boven halen. Als we ons daar niet bewust van zijn, kunnen onze emoties ons het gevoel geven dat we het slachtoffer zijn van een situatie, in plaats van te erkennen dat de situatie ontstaan is doordat wij onze emoties niet konden of wilden uiten.

Hoe fijn zou het zijn als we een evenwicht zouden vinden waarin we ons bewust zijn van gevoelens en ze ook kunnen uiten, als we onze gevoelens accepteren en onszelf niet veroordelen vanwege die gevoelens maar onszelf toestaan ze te voelen, te ervaren, te uiten en ze de ruimte te geven. Als we onze gevoelens laten stromen, schenken we onszelf bevrijding en zijn we beter in staat om te worden wie we werkelijk zijn.


Heb je behoefte aan me-time en
wil je jezelf een cadeau geven?

Verwen jezelf dan met een behandeling bij SusZen.